Tens ganes de piscina? Vols refrescar-te en les caloroses tardes d’estiu?

Tens ganes de piscina? Vols refrescar-te en les caloroses tardes d’estiu? Et presentem cinc opcions ideals per a gaudir plenament de l’estiu 2020.

Piscina exterior d’Anyós Park

Un espai ideal per a gaudir del sol i l’aire lliure amb una de les millors vistes dels Pirineus. Podràs relaxar-te en la zona Chillout, prendre sol en l’àrea de gandules i, per què no?, delectar-te amb un bon menjar a la terrassa restaurant.

La Mola

Ja és oberta a tot el públic la piscina exterior de la Mola. Podràs gaudir d’aquest increïble espai fins al 6 de setembre. És oberta tots els dies, des de les 10 del matí fins a les 20 hores. El cost de l’entrada per als adults és de, 5 euros, i de 3, per a nens i majors de 65 anys. Consulta el preu especial dels abonaments d’estiu en la pàgina del Comú: www.comuencamp.ad

Horari i torns a partir del 6 de juliol i fins al 6 de setembre:

De dilluns a diumenge de 10 h a 20h
TORN MATI de 10h a 14.30 h
TORN TARDA de 15 a 19.30

piscina La Mola

Colònia d’Estiu

Fins al 28 d’agost, els més petits, a partir dels quatre anys, podran gaudir de les Colònies Esportives d’Estiu 2020. Natació, waterpolo, zumba, parkour, basquet, futbol, tallers creatius i molt més. Més informació a +376 738 573

Piscina colònia d'estiu

Piscina exterior Hotel Coma Bella

L’hotel Coma Bella, situat al parc natural de “La Rabassa”, disposa d’una espectacular piscina exterior i servei de restauració obert durant tot l’estiu. Ideal per a una tarda de relaxament i muntanya, està situat a tan sols 6 kilòmetres de Sant Julià de Lòria.

Hotel Coma Bella

Piscina Termal Muntanya

En ple cor d’Escaldes, podràs gaudir d’una increïble piscina d’aigua termal oberta a tot el públic. Un espai ideal per a compartir en parella, amb tota la família o amics. Disposa de servei de restauració i lloguer de tovalloles.