Un alumne del Golden Kyu Andorra triomfa a l’Spanish Open d’Arts Marcials i Esports de Combat

Golden Kyu Andorra anuncia que Jan Ruiz Tomàs, alumne del centre, s’hagi proclamat campió en la modalitat de light contact, per a la categoria de 15 anys, al prestigiós campionat Spanish Open, celebrat el passat 1 de juny a Barcelona.

L’Spanish Open, organitzat per WAMAI (World Amateur Martial Arts International), és un dels esdeveniments més destacats del calendari d’arts marcials i esports de combat a nivell nacional i internacional. En aquesta edició, centenars de competidors de tot Espanya es van donar cita per demostrar les seves habilitats tècniques en un ambient de sana competència i respecte mutu.

Aquest èxit té un significat especial pel centre, ja que Jan Ruiz és el primer competidor que participa en una competència d’aquesta envergadura. Golden Kyu Andorra, dedicat a la modalitat de tatami sport a Kickboxing, s’enorgulleix d’haver format un campió que ha demostrat un talent excepcional i una dedicació indestructible.

L’establiment s’esforça contínuament per proporcionar al seu alumnat les millors oportunitats per desenvolupar les seves habilitats i assolir les seves metes esportives. Aquest triomf és un testimoni del compromís i la passió que tant els alumnes com els entrenadors, posen a cada sessió d’entrenament.

Des del centre conviden a tots els mitjans de comunicació i la comunitat d’Andorra a unir-se a la celebració d’aquest important èxit. La dedicació del Jan Ruiz n’és un exemple inspirador per a tots els joves esportistes del Principat d’Andorra.