Grandvalira renova la seva aposta pel circuit de neu i gel de Land Rover

Un any més, el circuit de conducció sobre neu i gel de Land Rover, a GrandValira, va ser possible gràcies al conveni de col·laboració conjunta entre ambdues entitats, que enguany van renovar la seva aliança fins a final de temporada.

Fotos: Noelia Farias

La signatura de renovació de patrocini, entre Grandvalira i Land Rover, va tenir lloc el passat 17 de gener en un acte celebrat al Pla d’Espiolets, del sector Soldeu de Grandvalira, i va comptar amb la presència del director general de Granvalira-Ensisa, David Hidalgo, i el director de màrqueting de Jaguar Land Rover, Oscar Oñate.  Aquest acord és un pas previ, per part de les dues companyies, per treballar en un contracte a llarg termini, amb més activitats de Land Rover a Grandvalira que permetin desestacionalitzar les col·laboracions.

Durant la formalització del nou conveni, David Hidalgo va destacar la importància d’oferir als visitants experiències Premium com aquesta que ofereix Land Rover. En aquest sentit, Hidalgo va assenyalar que “el producte s’ha consolidat d’una manera important i els clients que ho coneixen ho demanen sempre però, els que no ho coneixien, s’interessen molt”. Per la seva banda, Oñate va posar de manifest que per a una marca de vehicles tot terreny com Land Rover no hi ha millor lloc que Grandvalira per gaudir de tot el que els nostres vehicles poden fer en tota classe de superfícies”. Pel que fa als cursos, Oñate va assenyalar també que la seguretat i la diversió estan assegurades per part dels equips d’instructors certificats, així com el descans i l’esport per a aquells que escullin les opcions amb allotjament.

Land Rover Circuit

Aquesta temporada, el Land Rover Circuit inicia els cursos de conducció segura sobre neu, del 21 de gener i fins al 20 de març. Enguany, les persones que contractin el curs tindran la possibilitat d’estrenar el nou model Land Rover Defender i, aleshores, també tindran l’oportunitat de posar-ho a prova en les situacions més extremes de neu i gel, en el circuit ubicat a 2.250 metres d’altitud, però amb totes les condicions de seguretat. Cal destacar que l’activitat està oberta a tots els públics, oferint l’opció de realitzar només el curs de formació, tot i que es manté l’oferta per  combinar-lo amb una estada, d’una o dues nits, a l’Sport Hotel Hermitage & Spa i un sopar a L’Abarset. Les reserves es poden fer a través del web www.landroverbajocero.es.