Greenarea, connectant natura i disseny de manera única

Durant 10 anys, Greenarea ha apropat la natura als espais interiors i paisatges urbans, amb idees innovadores, creatives i versàtils que conviden a gaudir de la verdor i la sostenibilitat com mai s’havia fet.

Fotos: Greenarea

Crear entorns naturals i sostenibles, en harmonia amb la natura, és el segell distintiu de Greenarea, que, des del 2011, a través de la decoració vegetal, transmet els beneficis i sensacions de la natura, traduïts en instal·lacions espectaculars amb composicions 100% naturals que no necessiten irrigació d’aigua ni llum solar.

Una acurada selecció de plantes de diferents regions del món, compaginada amb la delicada elaboració artesanal i l’ús de les tècniques avançades i innovadores, fan possible aquest petit miracle de portar la natura als racons menys pensats.

Sostenibilitat ‘Made in Spain

L’ús d’espècies naturals com ara molses, plantes i flors estabilitzades permet transcendir la barrera d’una estètica realista, omplint de sensacions cada espai, creant així un ambient de benestar i tranquil·litat que necessita molt poc manteniment. Com que no necessiten aigua, aquests jardins tan peculiars resulten una alternativa sostenible, ja que tampoc no emeten CO2 i ajuden a absorbir el soroll.

La creativitat de Greenarea no té límits en la realització de jardins verticals i elements decoratius a mida, com ara jardineres, quadres, separadors d’ambients. És natura en tota la seva extensió, que podràs sentir en interiors d’habitatges, despatxos, restaurants, hotels, entre altres espais.

Aquest balanç entre bellesa i sostenibilitat fan de Greenarea l’opció preferida per decoradors i interioristes que busquen transformar espais en ambients sorprenents, inspiradors i relaxants, tot i que els professionals del màrqueting cada vegada s’hi fixen més per apropar les seves marques als colors i textura que aporta la natura.

Andorra, per descomptat, no podia ser l’excepció. Amb la distribució exclusiva de Sodimac Espai Creatiu, la verdor de Greenarea estarà a l’abast de la teva mà.