Un home de 101 anys supera la Covid-19 a Itàlia

El padrí, identificat només com “Senyor P.”, va néixer el 1919 i, als seus 101 anys, ha guanyat la batalla contra el coronavirus Covid-19. Així ho va confirmar l’Agenzia Giornalistica Italia (AGI) el passat 26 de març.

Són moltes les històries inspiradores de personal mèdic i sanitari que, envoltats per una pandèmia i una situació d’alarma, ens ajuden a mantenir viva l’esperança de superar la Covid-19 al més aviat possible. I, malgrat que a Itàlia encara queda un bon camí per recórrer, una bona notícia va retornar els ànims als seus ciutadans, gràcies a un home de 101 anys que va superar la perillosa malaltia.

El “Senyor P.”, com s’ha identificat, va néixer el 1919, un any abans de l’erradicació de la grip espanyola. Va aconseguir evadir aquesta pandèmia que va cobrar la vida de 50 milions de persones arreu del món. Igualment, va sobreviure a la Segona Guerra Mundial, el conflicte bèl·lic més cruent de la història de la humanitat. Ara, al seu “palmarès” pot dir que va guanyar la batalla contra la Covid-19.

L’alcaldessa adjunta de Rímini, ciutat de la costa adriàtica en la regió italiana d’Emília-Romanya, va expressar que en pocs dies aquesta història s’ha convertit en la història que inspira a metges, infermeres i tot el personal sanitari, ja que permet tenir esperança d’un futur més promissori.