Què fer a casa durant el confinament

Després de tres setmanes confinats a casa, és possible que se t’estiguin acabant les idees per distreure’t i matar el temps. És per això que nosaltres te n’oferim unes quantes, ja que estar aïllats no ha de ser sinònim d’estar avorrits. 

Aprèn a tocar un instrument 

No tenir temps ja no és una opció. Ara és el moment de treure la pols a la guitarra, al piano o a l’ukelele que et vas comprar fa temps i que no has tingut temps de tocar. Hi ha mil tutorials a YouTube, pràctiques i fàcils, que et poden ajudar. I, si no et convencen, et proposem una aplicació: Tabs, que t’ofereix cançons com ‘Aint no sunshine’, ‘Hallelujah’, ‘Wonderwall’ o ‘Three little birds’. 

idees durant el confinament

Comença o acaba un llibre 

Temps i tranquil·litat són dues condicions que optimitzen la lectura, i segur que ara et sobren. Comença un llibre que fa temps et crida l’atenció o acaba el que fa mesos vas deixar a mitges. Mai és tard! 

Fes esport 

S’han acabat les excuses. Durant aquests dies estem fent molt poca activitat física, i això provoca la perduda muscular i l’augment de pes, cosa que segur que no t’agrada. Mitjançant YouTube trobaràs mil tutorials súper complets per tonificar i perdre pes, però també a les xarxes socials, on entrenadors personals estan publicant entrenaments en directe aquests dies. 

Converteix-te en xef 

Si t’agrada, el moment idoni per cuinar receptes exquisides és ara: atreveix-te amb els pastissos més complicats, a fer pa, a elaborar receptes que mai has tingut temps de cuinar… Aprofita! 

idees durant el confinament

Aprèn anglès 

Hi ha infinitat d’aplicacions i podcasts online que t’ofereixen, de forma totalment gratuïta, vocabulari i gramàtica fins a diàlegs complets per parar bé l’orella. I si aquestes idees no t’agraden, dedicat a mirar pel·lícules i sèries en versió original subtitulada. Funciona! 

Més info