IG Serveis Immobiliaris, sempre al costat del client

Al capdavant d’IG Serveis Immobiliaris, hi és l’Imma Grandvallet, agent immobiliari amb 30 anys d’experiència en el sector. La seva empresa, inaugurada ara fa 8 anys, es caracteritza per oferir una atenció personalitzada als seus clients.

Fotos: César Vidal

Trobar la casa o el pis adequat, a vegades, és una tasca complicada. La compra o el lloguer d’un local comercial també pot suposar un neguit afegit a l’hora d’emprendre un nou projecte, però això no ha de comportar cap obstacle si es compta amb un agent immobiliari capaç d’oferir solucions. IG Serveis Immobiliaris és l’aliat que tota persona necessita a l’hora d’embarcar-se en una nova aventura immobiliària.

Imma Grandvallet, amb 30 anys d’experiència, va començar a treballar en el sector del real estate a la primerenca edat de 18 anys, però no va ser fins al 2012 quan va materialitzar el seu desig d’independitzar-se professionalment. “Jo treballava a una immobiliària que havia de tancar i, aleshores, vaig arribar a un acord amb ells, em vaig quedar amb la cartera de clients i vaig crear un nou nom. Després de tants anys treballant per a altres empreses, em vaig llançar per un projecte propi”, explica amb orgull l’Imma, qui està molt satisfeta d’oferir un tracte proper, professional i directe, a cadascun dels seus clients.

I és que per la naturalesa de la seva feina, tant ella com l’empresa, s’han consolidat com a una referència en totes les branques d’activitats relacionades amb el món immobiliari, com ara lloguers, vendes, traspassos, administració de finques i comunitat de propietaris, entre d’altres. “Al client li transmeto experiència, perquè fa molts anys que soc en aquest sector, però sobretot, molta seriositat”, afirma l’agent, qui considera que “avui en dia el client és molt més exigent”.

Si bé les dimensions de l’empresa no són comparables amb les agències internacionals que operen al país, l’excel·lència i el professionalisme sí que són qualitats per les quals destaca IG Serveis Immobiliaris, qui opera una important cartera de clients totalment satisfets. I malgrat el panorama d’incertesa que genera la pandèmia de Covid-19, que ha afectat a tots els sectors econòmics, l’optimisme marca el rumb d’aquesta agència.