Illa Carlemany venç la incertesa i dona llum al centre comercial

Després de suspendre momentàniament la tradicional encesa de llums, Illa Carlemany va celebrar l’acte amb activitats adreçades a les famílies i els més petits. El Piolet i la Violeta van dibuixar somriures a tots els presents.

Fotos: Noelia Farias

Nens al centre comercial Illa Carlemany

Tot estava perfectament coordinat i preparat perquè el passat dijous, dia 25 de novembre, Illa Carlemany encengués les llums de Nadal, però el repunt de la pandèmia va comportar que s’extremessin les precaucions fins a l’últim moment. Sortosament, amb les mesures ben cobertes, el centre comercial no va deixar passar l’oportunitat d’obsequiar un moment d’alegria a tots els presents.

Club Piolets al centre comercial Illa Carlemany

Des de les 18 hores d’aquell dijous, els visitants es van aplegar a l’entrada nord de l’Illa Carlemany, amb el Piolet, la Violeta i l’Andi disposats per fer-se fotos amb tothom. Tot i que enguany la prudència i la responsabilitat van comportar la suspensió del compte enrere i el posterior show, l’encesa de llums sí que va tenir lloc de la manera en què estava prevista, amb un arbre de Nadal de més d’11 metres i més de 2.000 punts de llum LED, que brillaran al ritme de la música i, en moments puntuals del dia, seran tot un espectacle digne de veure, fins al 9 de gener.

Tot i les necessàries mesures de seguretat sanitària, el públic va gaudir d’una atmosfera nadalenca molt agradable i de les atractives ofertes en el marc del Black Friday.

Nens amb el clup piolets a centre comercial Illa Carlemany