(+Fotos) ‘Isadora. Bellesa, veritat, força’ posa el punt final als ‘Dilluns de dansa’

Mònica Bou, Clara Santamaria i Marta Brucart van ser les encarregades de tancar el cicle ‘Dilluns de dansa’, al parc de la Mola, amb la presentació d‘Isadora. Bellesa, veritat, força’, un espectacle basat en les coreografies de la ballarina estatunidenca, Isadora Duncan.

Fotos: Noelia Farias

Acompanyada de Marta Brucart, la coreògrafa andorrana, Mònica Bou, va fer una demostració de dansa contemporània que va comptar amb coreografies originals d’Isadora Duncan, ballarina estatunidenca, considerada la precursora de la dansa moderna. Aquest va ser l’últim espectacle del cicle que es va estrenar el primer dilluns d’agost amb l’actuació de Mònica Vega i Xavi Pérez de Líquid Dansa, que van presentar ‘Eo’.

L’exhibició ‘Traç en clau de cello’, a càrrec d’Emma Regada i Jordi Claret, també es va sumar al cartell. Els artistes van proposar al públic un diàleg entre la música i el traç, un llenç en blanc que es va emplenar de sensibilitat i moviment, tot estimulat per la melodia del cello elèctric i el ‘looper’.

‘Bram’, un homenatge a les dones i la cultura d’alta muntanya, de Rosa Maria Herrador, va ser el penúltim espectacle del cicle, realitzat en el marc del festival Colors de Música, impulsat pel Comú d’Escaldes-Engordany. Complementat amb el programa ‘Engordany a duo’, els pícnics al Prat del Roure i, del 26 d’agost fins al 4 de setembre, amb una nova edició del cicle musical ‘Sabors d’estiu’, el certamen va néixer com a una aposta de la corporació comunal a la cultura i als artistes del país, després d’una aturada de, gairebé, dos anys a causa de la pandèmia.

Aquest estiu, Colors de Música ha tornat amb un programa molt variat on la música, la dansa, el teatre i les activitats a l’aire lliure han estat les protagonistes. L’objectiu del comú escaldenc és superar les xifres de l’any passat i reunir més de 3.800 persones.

‘Isadora. Bellesa, veritat, força’ posa el punt final als ‘Dilluns de dansa’