El jazz arriba al CAEE de la mà de Joan Burgués

Si ets un fanàtic de la bona música, però per sobretot del Jazz, aquesta és la teva oportunitat per gaudir dels millors moments dels festivals de jazz que, durant 20 anys, han tingut lloc a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Fotos: Anna Farrús

Des del 22 d’octubre fins al 21 de novembre, el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) acollirà la mostra fotogràfica “ITEM JAZZ” del reconegut fotògraf escaldenc, Joan Burgués i Martisella.

 

Ítem Jazz

L’exposició consta d’una selecció de 90 imatges que resumeixen les 20 edicions d’aquest gran Festival de Jazz, en la qual podràs reviure diverses històries, anècdotes i gaudir de l’oferta musical d’alguns referents del jazz com ara Ray Charles, Horace Silver, B.B Kings o Lionel Hampton, entre altres.

“Andorra és una referència mundial perquè hi han passat els grans d’aquest gènere musical”, ha explicar Burgès durant la roda de premsa celebrada aquest matí en el CAEE.

Ítem Jazz

Cal recordar que el Festival Internacional de Jazz d’Andorra el va apadrinar el pianista de jazz català Tete Montoliu. Aquest espectacle es va celebrar, des de l’any 1985 fins a l’any 2004, en diferents escenaris de la parròquia escaldenca, durant les nits d’estiu. Va ser tan ben acollit que molts ho recorden amb nostàlgia.