(+Fotos) Javi Sancho va tornar als escenaris després d’una pausa per Covid-19

Després que el comediant tarragoní donés positiu per Covid-19 i superés la malaltia sense dificultats, va tornar als monòlegs amb ‘Del deporte también se sale’, un divertit show que va omplir de riallades l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Fotos: Noelia Farías

L’Auditori Claror va obrir les seves portes amb un ple absolut que, si bé va estar marcat per la reducció d’un 50% de l’aforament, va representar un xut d’energia per al comediant Javi Sancho, que, el passat 14 de gener, havia estat diagnosticat positiu per Covid-19, un fet que li va apartar d’alguns espectacles que tenia programats a la ciutat de Barcelona.

Afortunadament per al públic lauredià, però especialment per al comediant tarragoní, el ‘bitxo’ no va representar cap problema perquè es tirés endavant amb el show del passat 27 de gener, on Javi Sancho va oferir un espectacle realment divertit amb el qual més d’un espectador es va identificar.

‘Del deporte también se sale’ és la manera més sincera en què Javi Sancho pot explicar la seva relació d’amor-odi amb l’esport i tota l’efervescència que hi ha al voltant dels hàbits esportius. Entre acudits enginyosos i una sorna perfectament afinada, el monòleg es va convertir en una extensió, en directe i a viva veu, del seu perfil d’Instagram @javisancho.extreme, on el seu protagonista narra el seu dia a dia com a “esportista d’elit”, un mot que ell atribueix a “aquell que porta anys pensant en apuntar-se al gimnàs fins al que guanya La Vuelta a Espanya”.

Després de la càlida i entretinguda posada en escena de Javi Sancho, l’Auditori Claror acollirà, els dies 12 i 13 de febrer, dues funcions reprogramades de l’òpera ‘Le Val d’Andorre’, de Halévy.

 

Javi Sancho