Júlia 1939 reobre les seves portes a Escaldes-Engordany

Després de gairebé tres anys d’aturada, i d’una reforma integral del seu interior, Júlia 1939, la primera botiga fundada per Júlia Bonet va obrir portes novament a Escaldes-Engordany.

Fotos: Noelia Farias / 7 Veu

La història d’aquest establiment es va començar a escriure ara fa 83 anys, quan Júlia Bonet, amb només 17 anys, va obrir una perruqueria als baixos de casa seva, un negoci que fusionava amb la venda de productes de bellesa. La seva passió per la feina la va portar cap a França, país a on va arribar a comprar les primeres fragàncies, labials i productes de bellesa, que va portar al nostre país i que, en aquell moment, no es podien trobar ni a Andorra ni tampoc a Espanya. Amb el pas del temps el negoci familiar va anar creixent i va esdevenir un comerç de referència al Principat, incorporant nous punts de venda, no només a Andorra sinó també a Espanya.

La botiga, l’1 de desembre va reobrir les seves portes després de tres anys d’aturada, a causa de la pandèmia i d’haver renovat tot el seu interior, aconseguint recrear el concepte de Boutique de bellesa, amb tocs de modernitat i altres que ens recorden l’establiment original i, com no podia ser d’una altra manera, els clients habituals de Júlia van ser convidats a la inauguració, on no hi va faltar el càtering de Sauleda i tampoc la presentació oficial de la Cristina Cunha, nova encarregada de Júlia 1939.

El càtering de la inauguració va anar a càrrec de Sauleda by Onix

Des dels seus inicis, Perfumeria Júlia va voler associar el millor producte amb una exquisida atenció al client, binomi que avui encara continua sent la clau de l’èxit d’aquesta empresa familiar andorrana, ja que també l’ha sabut transmetre a tots els seus col·laboradors actuals.