Juliette Has a Gun presenta Magnolia Bliss de la mà del Centre Júlia

L’emblemàtic espai de bellesa a Andorra, el Centre Júlia, va organitzar un workshop de bouquets florals en el marc de la presentació de la fragància Magnolia Bliss, de la firma creada per Romano Ricci, Juliette Has a Gun.

Fotos: Noelia Farias

Juliette has a gun a centre juliaCrear experiències amenes per a les seves clientes més fidels és un tret que caracteritza al Centre Júlia, espai de referència al nostre país on es poden trobar les firmes més prestigioses i exclusives del món de la perfumeria i la bellesa.

Juliette has a gun a centre julia

Juliette Has a Gun, marca ideada per Romano Ricci, besnet de l’aclamada dissenyadora Nina Ricci, és una de les marques més modernes i innovadores del panorama de la perfumeria més exclusiva. La firma, inspirada en l’obra de William Shakespeare, busca satisfer a dones amb personalitat, avesades a perfums audaços i diferents, que aspiren a trencar els cànons de les tendències més comercials.

Juliette has a gun a centre julia

A partir d’aquesta filosofia, Juliette Has a Gun i el Centre Júlia van crear una activitat a la qual van assistir una vintena de les seves clientes, en la qual van tenir el plaer de descobrir Magnolia Bliss, una fragància floral, lleugerament afruitada; una trobada feliç entre l’essència de Magnòlia, Regni Claude i la Bergamota, en una combinació poderosa que convida a recordar els anys 70, la llibertat i els estius inacabables.

Amb les flors com a fil conductor, l’experiència de les clientes es va ampliar amb un taller de bouquets florals, impartit per l’Anne-Marie, de Flors del Paradís, una forma distesa de compartir una estona especial amb les amigues, mares i filles que, des del primer moment, han dipositat la seva confiança en el Centre Júlia.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Juliette Has a Gun presenta Magnolia Bliss de la mà del Centre Júlia