La Caminada contra el Càncer 2022 venç la pluja

Durant l’activitat, organitzada per ASSANDCA, Grup Pyrénées i la Fundació Jacqueline Pradère, 900 participants van recórrer 4 quilòmetres pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara · Comú d’Escaldes-Engordany/Jonathan Gil

Ni la pluja va frenar l’onada groga fluorescent que va envair els carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, on unes 900 persones van ser partícips de la Caminada contra el Càncer 2022, organitzada per l’Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA), Grup Pyrénées i la Fundació Jacqueline Pradère per a contribuir en la lluita contra aquesta malaltia.

L’organització va aplaudir l’ímpetu i la iniciativa de la ciutadania, que va respondre massivament a la convocatòria, malgrat les condicions meteorològiques adverses. Cal destacar que, com cada any, la Caminada contra el Càncer va comptar amb la presència de diferents personalitats del món de la política, com ara la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés; la secretària d’Estat de la mateixa cartera, Teresa Milà; la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, així com els cònsols de la capital, Conxita Marsol i David Astrié, i la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili.

Després de l’exitosa jornada d’enguany, ASSANDCA promet que la venidora serà una caminada molt especial, coincidint amb la desena edició de l’activitat que es va fer per primera vegada el 26 d’octubre de 2014.