La Cloe celebra els seus 10 anys a The Boss

Després de celebrar oficialment el seu aniversari durant les vacances d’estiu, la Cloe també va voler festejar al costat dels seus amics i companys d’escola. La festa, de temàtica ‘Disco Karaoke’, va aplegar unes 60 persones.

Fotos: Xavi Pujol

És ben sabut que The Boss és un bon lloc per celebrar tota mena d’esdeveniments, especialment aquells que volem que siguin realment especials. Aquest va ser el cas del desè aniversari de la Cloe Ziva Zimmermann Sillero, una nena que bufa les espelmes cada 9 de juliol, coincidint amb les seves vacances estivals a Andalusia o Mallorca.

Enguany, però, les coses van ser una mica diferents, ja que, si bé no es va perdre l’oportunitat de gaudir d’un merescut descans durant l’estiu, enguany va voler celebrar el seu aniversari envoltada dels seus companys de classe i altres amics.

El lloc escollit, com bé avançàvem, va ser The Boss, que va obrir les portes de la recentment inaugurada discoteca Club The Boss perquè la nena del Tim i la Sunsi pogués gaudir-hi d’una festa inoblidable, que va comptar amb una temàtica ‘Disco Karaoke’ que, tant pares com canalla, van saber gaudir-ne ballant i cantant.

I, com que una festa mai no està completa sense bons àpats, cal destacar que els adults van gaudir d’un bufet lliure i es van refrescar amb la barra lliure de begudes, mentre que els més petits van llepar-se els dits amb nuggets de pollastre, croquetes, patates fregides, nachos amb formatge i un deliciós pastís de xocolata.