Naturland, escenari del ‘Rewind Hispano 2021’

El ‘Rewind Hispano 2021’ recull els moments més destacats dels creadors de contingut de parla hispana més rellevants de l’any passat. Hi van participar famosos com ara Lionel Messi, Gerard Piqué, Ibai, El Rubius i el Kun Agüero.

Naturland va ser el lloc triat per la producció dirigida per Alecmolon i DHC Films, en la qual es van reviure els moments més destacats del 2021, de la mà dels influencers i youtubers més coneguts de parla hispana. El parc de Sant Julià de Lòria, específicament, va ser escollit per a recrear-hi escenes d’Egoland i Arkadia, dos videojocs als quals els creadors de contingut van dedicar moltes hores de streaming.

Les imatges rodades a Natuland es van enregistrar a la Cota 1600 i a la Cota 2000, i es poden apreciar a partir del minut 09:40, amb les muntanyes lauredianes de fons. Per a aquests clips, es va comptar amb el suport del centre eqüestre, i un dels seus cavalls va protagonitzar una de les tantes escenes filmades.

En la totalitat del vídeo, que dura 17 minuts i 55 segons, hi apareixen personatges famosos com ara els futbolistes Lionel Messi, Gerard Piqué i el Kun Agüero, així com els streamers Alexby, Bystaxx, El Rubius, The Grefg, Ibai, entre altres, que van marcar la pauta en plataformes com ara Twitch, Facebook i YouTube durant tot el 2021.