(+Fotos) La Creu Roja Andorrana va engegar una nova sortida sociocultural per a la gent gran

El passat 15 d’abril, prop d’una norantena de padrins i padrines, usuaris del servei de teleassistència domiciliària (TAD), del programa Sempre Acompanyats i del Centre de Dia de la Creu Roja Andorrana, es van donar cita a l’Hotel NiuNit per gaudir de la primera trobada sociocultural de l’any, una de les més multitudinàries fins al moment organitzada per l’entitat.

Fotos: Noelia Farias

Passada l’una del migdia, els usuaris de la Creu Roja Andorrana van arribar a l’hotel, ubicat al Serrat, per compartir un exquisit dinar, que va anar a càrrec del mateix establiment. Com és habitual, la veu de l’Octavi es va fer escoltar una vegada més i, en aquest cas, va ser per donar la benvinguda a la Caterina, nova voluntària de la Creu Roja. Malgrat que després del dinar no es va poder ballar, tots els assistents van corejar la cançó interpretada per l’Octavi.

La Creu Roja Andorrana engega una nova sortida sociocultural per a la gent gran

Com a cada activitat engegada per l’entitat, la col·laboració dels voluntaris va ser imprescindible. En aquesta ocasió, la jornada va comptar amb el suport de 21 voluntaris que van acompanyar als padrins durant tot el dinar i, al mateix temps, van fer possible la sortida i arribada a les seves llars. Els 88 usuaris participants de la trobada, la majoria d’edat avançada i amb mobilitat reduïda, van estar dividits en cinc grups amb colors diferents. Això, va facilitar l’organització i la coordinació de tasques entre els diferents col·laboradors.

Tot i que aquesta és la primera sortida sociocultural de l’any organitzada per l’àrea Social de la Creu Roja Andorrana, Anna Arias, la responsable, va assegurar que es tracta d’una les més multitudinàries realitzades fins al moment, ja que ha comptat amb l’assistència de prop d’una norantena de persones i un important nombre de voluntaris.

Les sortides serveixen perquè els padrins i padrines,  puguin passar una bona  estona, compartir un moment d’oci i socialitzar amb altres padrins i voluntaris. Encara no hi ha data confirmada, però la pròxima trobada per a la gent gran serà el mes de maig.