La Fira d’Andorra la Vella recupera la normalitat

Des del comú de la capital es va celebrar que, finalment, la Fira d’Andorra la Vella recuperés el seu format habitual després de dos anys de pandèmia. Enguany, la cita, que es va dur a terme entre els dies 21 i 23 d’octubre, va aconseguir superar els 70.000 visitants.

Fotos: Noelia Farias · Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

170 expositors, distribuïts al llarg de més de 10.000 metres quadrats de superfície, van protagonitzar l’oferta comercial i de presència associativa de la Fira d’Andorra la Vella, que enguany va arribar a una 43a edició marcada per un ambient de normalitat i altes expectatives, una vegada superada la pandèmia de la Covid-19.

La catalogada “fira de fires” per la mateixa cònsol major, Conxita Marsol, va comptar, com cada any, amb una molt important implicació de sectors comercials i empresarials, com ara l’automotriu, els mitjans de comunicació, els serveis, la tecnologia, entre altres, que van conviure durant tot un cap de setmana amb l’oferta de productors locals, artesans, entitats i associacions de la parròquia d’Andorra la Vella.

Els lectors de Dona Secret van descobrir la nova edició de la revista, amb Conxita Marsol com a protagonista de la portada

Com no podia ser d’una altra manera, el Grup Dona Secret hi va ser present al seu estand habitual, en què va rebre la visita de milers de persones que es van emportar el catàleg empresarial que s’edita anyalment amb motiu de la Fira, la revista Business Andorra, que va ser tot un èxit entre els lectors per l’àmplia varietat de continguts que posen en relleu les innovacions, ofertes i característiques de les empreses i professionals més destacats del país.

Durant la Fira d’Andorra la Vella es van repartir 30.000 exemplars de la revista Business Andorra

A banda d’acollir-hi els lectors, que no van dubtar a fer-nos arribar els seus comentaris, agraïments i neguits sobre les diferents capçaleres del grup editorial, l’estand també va esdevenir punt de trobada per a diferents personalitats, tant del món empresarial i associatiu com de la política, amb les quals l’equip de Dona Secret va tenir el plaer de compartir una estona molt agradable.

La cita va cloure superant els 70.000 visitants

Activitats satèl·lit per a tothom

Si bé l’envelat de la Fira d’Andorra la Vella va ser el punt neuràlgic de la cita, molt bona part de les activitats més acolorides del cap de setmana van tenir lloc a l’exterior, al Parc Central i al passeig del riu, en què els visitants van gaudir d’activitats infantils, paradetes amb productes artesanals i alimentaris i, fins i tot, actuacions folklòriques, esportives i culturals.

El futur de la Fira

No és cap secret que la realització de la Fira d’Andorra la Vella en el seu format actual comporta el sacrifici d’equipaments comunals, com ara l’aparcament del Parc Central, una estructura primordial per a la mobilitat en la parròquia. Per aquesta raó, la cònsol major va reparar en la importància de comptar amb l’edifici Multifuncional, el qual es preveu construir entorn de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. “Disposar d’un espai fix on celebrar aquest tipus d’esdeveniments ens permetrà no haver d’hipotecar equipaments necessaris”, va explicar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí