La màgia de “La Cenicienta” va captivar als més petits a Encamp

La parròquia encampadana va inaugurar la temporada 2021 de musicals infantils amb una doble sessió del clàssic “La Cenicienta”, produït per la companyia La Barbarie Teatre Musical, el passat dissabte dia 24 d’abril.

Foto: Noelia Farias

Un espectacle en el qual no van faltar les cançons, la música i les coreografies pensades per als més petits, que van gaudir del musical, plens d’il·lusió. Sobrenomenada ‘Ventafocs’ per la seva malvada madrastra, viu una miserable vida de servitud. No obstant això, la seva sort canvia quan la seva única amiga, una captaire, decideix fer màgia per convertir-la en una princesa el dia en el qual el príncep realitza un ball per trobar a la seva futura esposa. L’obra es desenvolupa entre riures, embolics, màgia i molt més, per explicar una història en la qual la bondat i l’egoisme es converteixen en protagonistes per una sabata de cristall.

A causa de la crisi sanitària, les localitats es van reduir al 30% de la capacitat de la sala de Festes del Complex Esportiu i Cultural d’Encamp, i es van programar dues sessions el dissabte, amb la sala completa, una al matí i una altra a la tarda.

Cal ressaltar que el passat dilluns, dia 12 d’abril, el Comú d’Encamp va dur a terme la presentació del cicle d’espectacles infantils basats en pel·lícules de Disney, i a les quals es va sumar “El Pot Petit”, ja que és un dels grups infantils amb més èxit del moment. Enguany, la parròquia aposta per augmentar el nombre de sessions per donar cabuda a una quantitat més gran de famílies.

El segon espectacle d’aquest cicle infantil serà “El Pot Petit”, el pròxim 5 de juny, al mateix lloc. Després serà el torn de “Coco”, el musical de la companya La Barbàrie Teatre Musical, una obra que es va estrenar a Sevilla, a l’abril, i que estarà de gira, fins a arribar a Encamp, el pròxim dia 2 d’octubre. Finalment, la cloenda de la temporada de teatre tindrà lloc, el 20 de novembre, amb “Aladdín”, de la companya Onbeat. Les entrades ja es troben a la venda per internet, a través de la pàgina web del comú d’Encamp.