‘La màgia de la llum i la música a Engolasters’ il·lumina el llac

L’actuació de l’Esbart Sant Romà va ser el tret de sortida a l’espectacle ‘La màgia de la llum i la música a Engolasters’, que forma part del cicle ‘Encamp en Clau de Llum’. L’activitat va tenir lloc el passat 7 de juliol al llac d’Engolasters.

Fotos: Comú d’Encamp

Més de 300 persones van acudir als voltants del llac d’Engolasters, on l’Esbart Sant Romà va interpretar la peça dansaire ‘Encís’, amb la poesia com a fil conductor d’un discurs que va enllaçar la natura amb la màgia que amaga l’entorn del llac.

Posteriorment, les projeccions musicals i lumíniques van submergir els espectadors en una atmosfera de misticisme, gràcies a la creativitat i l’art del reconegut creador audiovisual Tom Car i la companyia Slide Media Studio, fundada per Fausto Morales, que van saber reproduir els sons característics d’un bosc encantant.

El grup Lewis Enma & The BCN Fireballs va posar la cirera en el pastís amb una esplèndida actuació musical, plena de grans èxits de les dècades dels 50 i 60.

Encamp en Clau de Llum

Estava previst que el cicle ‘Encamp en Clau de Llum’ arranqués el passat 6 de juliol, amb el vídeomapatge ‘La història del Pas de la Casa’, que es projectaria sobre la façana de l’església de Sant Pere. Però, arran de les previsions meteorològiques adverses, l’espectacle es va ajornar fins al 30 d’agost, a les 22 hores, quan els espectadors podran descobrir, a través d’imatges, el naixement de la vila fronterera amb França.

Mentrestant, el públic podrà gaudir prèviament de l’exhibició de dansa ‘Credere’, l’11 d’agost, a les 22 h, a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp, gràcies a la participació de la Fundació Escena Nacional Andorrana.

El 31 d’agost hi haurà l’espectacle ‘La màgia de la llum i la música a les Abelletes’, en un format similar al vist a Engolasters, però aquesta vegada a l’estany de les Abelletes.

‘Encamp en Clau de llum’ tancarà a les 22 hores de l’1 de setembre amb el vídeomapatge ‘El castell de les Bons’, projectat sobre la Torre dels Moros.