La música de Martha Roquett arriba a The Lobby Bar

La cantant andorrana, acompanyada de la pianista Teresina Serra, es va sumar als dijous de música, celebrats a The Lobby Bar, amb un concert íntim en el qual va fer un repàs pels principals temes del seu últim treball discogràfic i va cantar alguns covers de música actual.

Fotos: Pablo Ledesma

La seva actuació va captivar al públic present a The Lobby Bar que es va endinsar en les cançons del seu tercer àlbum titulat ‘Papallones’, un disc que segons la cantant simbolitza la seva capacitat de transformació i resiliència. Si bé la música de l’artista andorrana inclou diversos gèneres, ‘Papallones’ és un treball marcat pel pop, encara que també està influenciat pel R&B (Rhythm and blues), techno dance i jungle rock. De cara a l’any vinent, la cantant traurà tres nous temes i llançarà un nou disc, del qual encara no té data de sortida.

Tot reafirmant la seva aposta pel talent local i perquè tots els visitants que s’apropin a The Lobby Bar puguin gaudir d’una estona excepcional, mentre tasten els millors àpats o gaudeixen d’una bona copa de vi, xampany Taittinger o els exclusius còctels Nio Cocktails, en qualsevol de les seves presentacions, enguany, Daguisa Hotels ha programat una àmplia agenda musical per amenitzar les vetllades dels dijous, amb actuacions en directe que han comptat amb la presència de diferents músics del nostre país.

Amb l’objectiu d’elevar la qualitat i l’experiència gastronòmica i hotelera, Daguisa Hotels ha programat una àmplia agenda musical per amenitzar les vetllades dels dijous a The Lobby Bar