La passió per la música disco arriba l’Auditori Nacional d’Ordino

Més de 400 persones van ballar al ritme de la música disco en el tradicional concert de Meritxell, que enguany ha tornat a unir a la JONCA i l’ONCA, exhaurint les entrades disponibles.

Fotos: Reinaldo Márquez

Sota la direcció de Jordi Coll i els arranjaments musicals de Guillem Vilar,  la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca), amb la col·laboració de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, va presentar en el tradicional concert de Meritxell la producció titulada “DJonca: passió per la música disco”. Una proposta que va comptar amb més de 30 músics en escena i la participació de Xavi Pérez com a actor/Dj i de la cantant Mar Capdevila, que va col·laborar per primera vegada amb la Fundació ONCA.

El concert va comptar amb el suport i la col·laboració de la Fundació Anna Riera, associació destinada a la promoció de la formació dels joves intèrprets

Per tal de diferenciar-se dels espectacles tradicionals, el concert d’enguany ha apostat per trencar tots els motllos oferint un repertori amb els temes més exitós dels darrers 50 anys, passant per alguns hits reconeguts d’ABBA o el rock català, fins a l’actualitat, amb cançons de Rosalia, Rigoberta Bandini i la música de David Guetta. Sens dubte, la música pop, l’electro, el tecno o el house van ser els protagonistes de l’espectacle, que va acabar amb tot el públic de l’auditori dempeus, ballant, aplaudint i cantant al ritme de la Mar Capdevila.

Des de l’organització van assegurar que l’objectiu inicial d’aquest concert, que va ser apropar la música orquestral al públic jove amb un programa centrat en un repertori pop – ideat per Jordi Coll, violí de l’ONCA -, es va assolir i va quedar demostrat amb l’excel·lent resposta dels assistents, que van omplir, de gom a gom, l’Auditori Nacional d’Ordino.   

democrates andorra