La planta 0 de The Embassy, tot un estil de vida

La proposta de The Embassy és molt més que un concept store, i la prova la tenim quan entrem a l’establiment i anem descobrint, en un marc elegant i modern, tota una sèrie de productes curosament seleccionats així com el tipus d’atenció que es presta als clients, que converteixen l’experiència de la compra en alguna cosa més emocional i sensible.

Rellotgeria de luxe a The Embassy
Foto: Jean-Luc Herbert

A la planta 0 descobrim un espai que, a més d’albergar exclusivitats que ens orienten cap a un cert estil de vida, agrupa peces de joieria i de rellotgeria de grans marques de la mà de Suïssa Joiers com ara, i sense ser exhaustius, Blancpain, Breguet, Carrera y Carrera, Gucci, Hamilton, Longines, Omega o Piaget.

Avery Perfum Gallery
Foto: Paula Cristina

També podem conèixer uns perfums d’autor difícils de trobar en altres indrets, elaborats a partir de plantes i essències que permeten viatges olfactius i emocionals, presentats per Avery Perfume Gallery. De la mateixa manera s’hi troba una àmplia gamma de tractaments capil·lars que prenen cura del cabell per dins i per fora com, per exemple, els de Sachajuan; o encara els maquillatges orgànics minerals de Jane Iredale.

Galeria The Embassy
Foto: Jean-Luc Herbert

Finalment, també trobem accessoris de moda de noms internacionalment rellevants al corner del conegut establiment andorrà Gallery, liderat per la dinàmica Sònia Yebra. La tria es fa difícil a l’hora de veure i emprovar els articles de Chloé, Tory Bruch, Balenciaga, Fendi, Stella Mac Cartney o Dolce & Gabbana. Tot un ventall de possibilitats per lluir peces exclusives de gran categoria i modernitat tal i com pretén la marca andorrana.

Sònia Yebra propietária de Gallery Andorra
Foto: César De Pablos