La rua carnavalesca omple de color els carrers lauredians

El passat 27 de febrer, Sant Julià de Lòria va tornar a omplir de color i alegria els seus carrers, amb motiu de la celebració de la Gran Rua de Carnaval, una activitat molt esperada pels veïns de la parròquia.

Fotos: Comú de Sant Julià de Lòria

Rua de carnaval de sant julia de loria

Durant aquella tarda de diumenge, Sant Julià de Lòria va donar continuïtat a les activitats de celebració del Carnestoltes, que van tenir lloc del divendres 25 fins dilluns 28 de febrer, amb opcions diverses per a tota la família. Aleshores, la canalla i la resta de veïns lauredians van ser testimonis de la Gran Rua de Carnaval, que va sortir de la plaça Francesc Cairat i va travessar les avingudes Verge de Canòlich i Rocafort, fins a arribar a la plaça de la Germandat.

Rua de carnaval de sant julia de loria

Durant tot aquest recorregut, els presents van gaudir de la desfilada de la Bruixa Tecla i de les comparses de Bruixots, Dimonis, Ninotaires i Porrers, que van treure un bon somriure a la multitud que va omplir els carrers de gom a gom.

A la plaça de la Germandat es va celebrar un posterior concurs de carrosses i comparses, activitat que va ser complementada amb l’actuació musical en directe del DJ John Holt, uns dels encarregats d’escalfar els motors del públic que va acudir al concert de Martin Garrix, artista que va inaugurar l’Andorra Mountain Music Winter Edition.

Rua de carnaval de sant julia de loria

Diumenge va cloure, al mateix emplaçament, amb una botifarrada popular que va aplegar-hi centenars de persones.

Davant de l’èxit de l’activitat, el cònsol major lauredià, Josep Majoral, va expressar que “estem molt contents de poder reprendre el Carnaval com cal”.