La setena edició del projecte Tàndem tanca amb èxit de participació

Enguany, hi van participar més de noranta alumnes del centre d’Aixovall i per primera vegada, també de les branques sociocomunitària i sanitària. Ducks&Rabbit va ser el projecte guanyador, que va donar resposta al repte del Centre Mèdic Valira.

El projecte Tàndem és un projecte impulsat per Andorra Business i el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i té per objectiu promoure la col·laboració entre les empreses i la comunitat educativa de Formació Professional d’Andorra amb projectes innovadors que potenciïn el talent dels alumnes i alhora que generin valor per les empreses.

Ducks&Rabbit va ser el projecte guanyador, que va donar resposta al repte del centre mèdic Valira

Durant la final, que es va celebrar el passat 20 de desembre, els alumnes finalistes van tenir 10 minuts per presentar les seves solucions als reptes plantejats per Caldea, Ràdio i Televisió d’Andorra, Tècniques d’Avantguarda, Centre mèdic Valira i HomeBox. Finalment, el guanyador va ser Ducks&Rabbits, que va donar solució al centre mèdic Valira: com donar eines i recursos per prevenir patologies visuals als menors de sis anys.

Hi ha participat 93 alumnes i 18 docents del centre d’Aixovall, cinc empreses i per primera vegada s’hi han incorporat estudiants i professors de les branques sociocomunitària i sanitària

La primera edició de Tàndem es va realitzar el mes de maig del 2017 amb la presentació de tres propostes dels alumnes d’FP que donaven solucions als reptes plantejats per la Perfumeria Júlia. Després de set anys, la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, afirma que Tàndem és un projecte “consolidat com a exitós”. A més a més, el ministre de Presidència, Economia i Empresa i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, assenyala que el projecte ha permès involucrar a les empreses en un procés d’innovació oberta,  que permet a les empreses incorporar metodologies que els ajudi a trobar solucions creatives i innovadores a les seves principals problemàtiques.