La subhasta del mural Elizabeth Blackwell s’ajorna a divendres que ve

La subhasta en línia del mural dedicat a la memòria d’Elizabeth Blackwell, que s’havia de fer avui divendres, s’ha ajornat al divendres de la setmana que ve, 6 de novembre. La raó és que es volen dur a terme proves exhaustives per assegurar que el procés de puja sigui impecable i que el potencial comprador comprengui de manera nítida i inequívoca les diferents accions que haurà de fer.

L’obra és una pintura acrílica sobre cotó de 1,5 x 1,5 m que va ser feta en viu per l’artista Cristina Llanas, de l’agència Coco Studio, el passat 19 d’octubre davant de la seu central de Vall Banc, a Escaldes-Engordany, dins de la jornada Pop Art Contra el Càncer de Mama.

Així, la subhasta tindrà lloc el divendres6 de novembre entre les 11 i les 14 hores a www.andorracontraelcancer.com. El preu de sortida del mural és de 400 € i la dita —és a dir, l’increment mínim de preu de cada nova oferta—serà de 50 €. Un cop al web, qui vulgui participar a la subhasta haurà d’introduir les seves dades personals en un formulari i seleccionar el preu que està disposat a pagar. El lloc mostrarà en directe i a l’instant el preu que el mural assoleix.

Els diners obtinguts per la venda de l’obra seran destinats per Assandca a diferents iniciatives de l’entitat, entre les que s’inclouen les campanyes de prevenció i el suport psicològic als malalts de càncer.