L’equip andorrà es va acomiadar del Trial de les Nacions amb una desena plaça

Els esforços del conjunt conformat pels pilots Gaudi Vall, Jordi Lestang i Jan Gabriel no van ser suficients per pujar al podi de l’International Trophy del Trial de les Nacions, disputat a Monza, Itàlia, entre el 23 i 25 de setembre. La República Txeca va ser la selecció campiona de la categoria.

Fotos: FMA

L’equip andorrà es va acomiadar del Trial de les Nacions amb una desena plaçaMalgrat la il·lusió i els esforços de la delegació andorrana per igualar o millorar la històrica tercera posició que va aconseguir l’any 2021, enguany la sort no va ser al costat dels nostres pilots, que es van haver de conformar amb una digna desena plaça d’un International Trophy que el team manager, Xavi Casas, ja apuntava com a complicat. De fet, l’expilot va explicar, a través de les xarxes socials de la Federació Motociclista Andorrana (FMA), que “uns errors puntuals en el primer pas per les zones han marcat el resultat de l’equip”.

L’equip andorrà es va acomiadar del Trial de les Nacions amb una desena plaçaMalauradament, Andorra tampoc no va sortir airosa de la seva participació en la categoria Challenge, de tipus mixt, amb l’Alèxia Lladó i el Joan Miquel Garcia al capdavant. Els pilots de casa nostra van culminar últims, mentre que Itàlia va ser l’equip més dominant.

L’equip andorrà es va acomiadar del Trial de les Nacions amb una desena plaçaEnguany, com a novetat, la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) va introduir el Trial Vintage per rememorar les motocicletes del passat. En aquesta prova, els pilots Miquel Pujal (Triumph) i Joel Font (BSA) van representar Andorra en la categoria Support, però no se’n va fer públic cap resultat oficial.

L’equip andorrà es va acomiadar del Trial de les Nacions amb una desena plaça