Les Isabeles protagonitzen l’últim concert d’Engordany a Duo

El tancament del cicle va anar a càrrec del duo d’artistes Isabelle Audenbach i Isabel Vinardell, que van presentar el seu darrer treball discogràfic titulat  ‘Diëresi’, al vestíbul de la sala del Prat del Roure. 

Fotos: Comú d’Escaldes-Engordany / Jonathan Gil

La dièresi és el signe que es fa servir per donar veu a la vocal muda en gairebé tots els idiomes del món. Dos punts minúsculs que tenen el poder de canviar el so de la lletra i amb ella el món. Segons les autores, el disc és una reflexió musical coral sobre l’expressió, que aborda el recorregut que fem fins a trobar-nos amb la nostra essència. També és un homenatge a un dels grans alliberadors de la paraula, Paco Ibáñez.

Diëresi va néixer fa més de tres anys quan les artistes acabaven de fer el concert ‘No callàrem’, un espectacle que les va servir per reflexionar en profunditat entorn dels límits de l’expressió, tant en l’àmbit polític com personal.

Isabel Vinardell, veu i dans, i Isabelle Laudenbach, guitarra, van construir un repertori íntim, que va partir de les seves pròpies experiències i de les propostes poètiques d’alguns dels autors més destacats de l’escena actual com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomàs o Dorothée Volut, que va captivar al públic escaldenc i va posar el punt final al cicle ‘Engordany a Duo’, realitzat amb la col·laboració de la Fundació ONCA.