Les marques més reconegudes d’electrodomèstics i electrònica a Epizen

A la segona planta del centre comercial més gran del país es troba IO Electro & Home, un espai que compta amb més de  1800 metres quadrats, destinats a productes d’electrònica i de la llar, de les millors marques, i amb preus assequibles per a tothom.

Dividit en diferents zones, l’establiment disposa d’un sector electro que ofereix una àmplia varietat de televisors, projectors, telefonia i accessoris de les millors marques del mercat, a més de tota mena de productes vinculats a la informàtica i els videojocs. Des de la seva posada en marxa, la zona Razer és una de les més visitades pels aficionats del gaming. En aquest espai, els gamers tenen a la seva disposició tots els articles que necessiten per fer streamings, des d’ordinadors, portàtils, pantalles, torres, cadires, micròfons, auriculars i  taules de mescla. Tot amb promocions i ofertes molt exclusives.

També trobareu tots els grans electrodomèstics que necessiteu a casa, com ara frigorífics, congeladors, rentadores, assecadores, calderes, aire condicionat i, fins i tot, cuines, a la secció Home, que es complementa amb la de petits electrodomèstics, en la qual hi ha una extensa oferta de cafeteres, túrmix, torradores, microones, forns elèctrics, aspiradores, planxes de roba, entre moltes altres opcions.

La cura i el benestar personal també tenen el seu espai dins del recinte amb un ampli catàleg d’articles. A prop d’aquesta àrea se situa la secció de salut sexual, que cada vegada està tenint més èxits entre els clients, ja que compta amb un important assortiment de productes i joguines sexuals, tant per a dones com per homes, que arriben de la mà de la prestigiosa marca Satisfayer.

Totes les seccions de la botiga disposen de venedors especialitzats en cada sector, que són els encarregats d’atendre, assessorar, acompanyar i guiar als clients en el seu procés de compra, sempre oferint-los els millors consells i recomanacions.

Pel que fa al finançament Electro & Home està adherit al programa de fidelització de MyPiry, la targeta-client més exclusiva i plena d’avantatges del país, pertanyent al Grup Pyrénées.

IBlú, la nova marca d’ulleres de Pyrénées Andorra 

Emplaçada en una superfície de més de 200 metres quadrats, a tocar d’IO Electro&Home, se situa  l’òptica iBlú,  que compta amb un gran assortiment d’ulleres de sol dissenyades per la nova marca de  Pyrénées Andorra, a més  d’una extensa selecció de marques reconegudes, a nivell internacional, com ara Ray-Ban®, Vogue, Prada, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani i Versace, entre altres. La botiga ofereix un servei personalitzat en optometria, amb preus avantatjosos, on en només 3 hores el client pot encarregar i endur-se unes ulleres noves.