Les veus d’Stars Academy tornen a l’escenari amb un emotiu concert de Nadal

Després de més d’un any de parèntesi, arran de la pandèmia de la Covid-19, els alumnes de l’acadèmia, Stars Academy, dirigits per Susanne Georgi, van tornar a l’escenari per presentar el tradicional Concert de Nadal, el qual va tenir lloc el passat 20 de novembre, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Fotos: Noelia Farias

Enguany, el tradicional concert de Nadal va comptar amb la participació de gairebé un centenar d’alumnes, amb edats compreses entre els 2 i els 60 anys, que van pujar a l’escenari per interpretar, durant més d’una hora, un ampli repertori en anglès, en el qual no van faltar les cançons més clàssiques, quedant demostrat tot el talent que hi ha a Andorra.

“És un concert molt emotiu perquè tenim moltíssimes alumnes que han practicat molt per a aquest dia, i que han pogut tornar a l’escenari després de, gairebé, dos anys”, va afirmar la Susanne Georgi, directora d’Stars Academy, l’única acadèmia de cant i interpretació 100% en anglès, que compta amb professors de diferents parts del món, com ara Dinamarca, Escòcia i Els Estats Units, que ensenyen la llengua a través de la música. En aquest sentit, Georgi, va assegurar que hi ha molt talent al nostre país i, a més a més, “els més petits s’ho passen molt bé alhora que fan una immersió 100% en anglès”.

Participació d’Andorra a Eurovisió

Susanne Georgi, representant d’Andorra a Eurovisió l’any 2009, guanyadora d’un Grammy Awards amb el duo Me&My, amb el qual va aconseguir vendre 3.000.000 de còpies, va reconèixer que té moltíssima fe perquè Andorra torni a participar d’Eurovisió, però que encara no sap quina serà la data exacta. No obstant això,  Georgi es va mostrar convençuda que Andorra guanyaria molt participant en un esdeveniment com ara Eurovisió, perquè “la música uneix la gent”, va assegurar. A més a més, va afegir, “molta gent no coneix el nostre país, llavors, com  aconseguim que més gent conegui Andorra i faci turisme aquí?, doncs fent publicitat, a través d’un gran esdeveniment com aquest. També és bo per als músics i cantants del país, que han de lluitar moltíssim per a viure de la música”.