L’esperit nadalenc envaeix l’Auditori Nacional d’Ordino

Fent un repàs dels grans hits de les festes nadalenques, la Jonca, l’ONCA, el Cor Rock d’Encamp i el grup Black Thursday es van unir per oferir un espectacular concert, a l’Auditori Nacional d’Andorra, titulat “Nadal amb passió”.

Fotos: Pablo Ledesma

Dirigit per Albert Gumí, el concert va comptar amb la participació de més 90 persones a sobre l’escenari i es va dividir en dues parts. Durant la primera part, els assistents van poder gaudir de peces clàssiques de Nadal, interpretades per l’ONCA i la Jonca, que van anar des de l’època barroca fins al segle XIX. El repertori va incloure cançons com ara ‘Joy to the World’, d’Isaac Wats i Lowell Mason o ‘Quand le Sauveur Jésus-Christ fut né’, de Marie de Pierre Dandrieu.

El concert també va comptar amb la col·laboració de la Fundació Anna Riera

El cor de Rock d’Encamp i l’agrupació andorrana Black Thursday van ser els encarregats de portar a l’escenari algunes nadales més contemporànies com ara ‘Carols of the Bells’, de Mykola Leontovych o la popular tradicional ‘Fum Fum Fum’, amb un arranjament d’Albert Gumí. La popular ‘Jingle Bells’ va fer que tot el públic present a l’Auditori Nacional d’Andorra s’aixequés dels seients i entonés la cançó a tot ritme.

Albert Gumí, director artístic de la Fundació ONCA, va celebrar l’actuació duta a terme i va assegurar que la proposta de Nadal va ser el punt de trobada entre les diferents generacions, ja que durant el concert s’hi van barrejar professionals de l’ONCA, els joves estudiants de la Jonca, els cantaires del Cor Rock d’Encamp i els integrants del grup de rock andorrà, Black Thursday.