(+Fotos) L’FPNSM inaugura els nous espais del servei ocupacional Xeridell

El passat 25 de maig, la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) va inaugurar els nous espais del servei ocupacional Xeridell, que es fan servir  per al desenvolupament personal, social i laboral dels usuaris de l’entitat.

Fotos: Noelia Farias

La presidenta de l’FPNSM, Maria Pilar Díez, va ser l’amfitriona d’aquest acte tan important per a la fundació, ja que es tracta d’un nou espai que afavoreix la tasca d’inclusió de les persones ateses a la institució, a través d’un programa d’activitats ocupacionals i terapèutiques, adaptades a joves i adults d’entre 16 i 64 anys.

La reforma del servei ocupacional Xeridell és un projecte que la pandèmia va obligar a ajornar, però gràcies a l’ímpetu de l’FPNSM i l’aportació anual d’Andbank Andorra, es van poder completar les obres per oferir una millor atenció als usuaris. La inversió total va ser de 69.000 euros que, tant la presidenta de la Fundació, com la directora general, Celine Mandicó, van  agrair a l’entitat bancària. Aquesta suport, segons paraules de la presidenta, dona resposta al model d’atenció que se segueix a la Fundació per poder ajudar les persones amb discapacitat.

A l’acte, també va assistir Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País de l’entitat financera, que va manifestar que Andbank és un grup compromès  amb les causes socials. Per això va assegurar que és un honor per a l’entitat “garantir una vida digna a les persones ateses per la Fundació”.

Amb aquesta remodelació, els espais reformats de Xeridell van quedar més adaptats a les preferències i necessitats dels usuaris del servei – que actualment són prop de 54 – i  contribueixen a fomentar la seva autonomia.

L’FPNSM inaugura els nous espais del servei ocupacional Xeridell

democrates andorra