Líquid Dansa va presentar Caixa o Faixa

Caixa o Faixa va estrenar temporada a l’escenari de l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, els dies 22 i 23 d’octubre. Un espectacle teatral de la companyia Líquid Dansa apte per a tots els públics, que va fusionar la dansa i el teatre.

Foto: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

La presentació teatral va comptar amb l’actuació dels ballarins i intèrprets Verònica Pérez, Aina Pérez, Xavi Pérez, Dan Sampaio, Mònica Vega, Cristina Manyosas i Pauline Da Costa, els quals van desenvolupar vuit sketchs que van fusionar diferents danses, des de la urbana fins a la contemporània, entre altres. L’espectacle es va concebre entorn d’una caixa, un objecte quotidià que va servir com a fil conductor per  desplegar les diferents escenes de l’obra.

En una caixa es poden guardar sabates, joies, joguines, fotografies i, fins i tot, un tresor. Els records de tota una vida també s’hi poden guardar. Si una caixa pogués parlar, quantes històries podria explicar… van assegurar des de la companyia.

Cal ressaltar que Caixa o Faixa és un dels set espectacles que es desenvolupen en el marc de la 57a Temporada de Teatre, que celebren conjuntament entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria.