L’Oktoberfest es va viure amb intensitat a The Boss

El festival cerveser més esbojarrat i famós del món va tornar a animar l’àmplia terrassa de The Boss, que va inaugurar el seu Oktoberfest amb la ja tradicional cerimònia d’obertura del primer barril.

L’1 d’octubre passat, The Boss va obrir el primer barril de cervesa de l’Oktoberfest a tocar de les 16.00 hores, moment en què la seva terrassa ja es començava a omplir de visitants que desitjaven gaudir-hi d’una estona divertida, distreta i diferent com només les sap organitzar aquest establiment canillenc, ubicat a El Tarter.

El DJ Marc Montalvo, resident del recinte, va ser l’encarregat de donar vida, a través de la seva taula de mescles, a l’enèrgica ambientació d’aquella meravellosa tarda sabatina, que va cloure amb una animada festa al recentment inaugurat The Boss Club.

Part del públic de l’Oktoberfest de The Boss va aprofitar la celebració per dur la seva millor disfressa

Durant tota la jornada, els presents van tenir l’oportunitat de no només degustar les refrescants cerveses de The Boss, sinó també d’una sèrie d’aperitius, tapes i àpats excel·lentment preparats a la seva brasa. Evidentment, no hi van faltar els frankfurt al més pur estil alemany, que van triomfar de forma notable.

Els visitants també van ser partícips de tota mena d’activitats, com ara sortejos i concursos, en els quals els més hàbils es van poder emportar diferents obsequis, cortesia de The Boss. En definitiva, tots els ingredients estaven ben servits a la taula perquè aquell cap de setmana fos inoblidable!

L’Oktoberfest va continuar durant els fins de
setmana del 8 al 9 i del 15 al 16 d’octubre