(+Fotos) Lola Botona estrena nova ubicació

La merceria, que va obrir portes fa 10 anys de la mà de l’Antònia Sevé, canvia d’ubicació i es trasllada a la Baixada del Molí, núm.8, d’Andorra la Vella, per oferir a la seva clientela un espai renovat, en el qual es pot trobar tota mena de material relacionat amb el món de les costures, teles, llanes i, a més a més, on també es continuaran fent tota classe de tallers i monogràfics.

Fotos: Noelia Farias

Després de molts anys a la seva antiga ubicació, Lola Botona va decidir traslladar la botiga a un local més gran i modern situat al bell mig de la capital, més concretament a la Baixada del Molí, núm.8, d’Andorra la Vella. Actualment, l’establiment compta amb una distribució més àmplia i confortable, pensada per als clients, amb espais encara més acollidors on es faran els tallers, cursos i activitats que habitualment es duen a terme a la botiga.

“Ara tenim una botiga molt més espaiosa. L’anterior ja ens quedava una mica petita i tenint en compte la demanda de la nostra clientela, que ha anat creixent amb el pas del temps, unes instal·lacions més àmplies ens permetran fer els nostres cursos de manera més còmoda”, va destacar Antònia Sevé, propietària de Lola Botona, durant la inauguració en la qual va estar acompanyada de familiars, amics, alumnes i clients habituals de l’establiment.

La botiga, referent en el país per ser una de les més completes per als amants del patchwork i les manualitats, disposa d’un ampli assortiment de teles de cotó, les millors marques de llanes del mercat, des de veganes, antial·lèrgiques, i fins a llanes antiestàtiques. Un servei que es complementa amb el disseny i assessorament en interiorisme i decoració, a través de la marca Plus & Plus Desing, creada per Antònia Sevé. A més, en ser especialistes en patcwork, punt i costura, Lola Botona ofereix diferents tallers i monogràfics en els quals tothom pot participar. Es tracta de cursos presencials de patcwork, costura creativa, punt, ganxet i macramé, on els interessats aprendran diferents tècniques vinculades a la creació i disseny del mètode de costura.

Tot i que les classes es fan en formats reduïts, Lola Botona també ofereix classes personalitzades i a la demanda. De cara a la primavera, i amb l’arribada de l’estiu, l’establiment ja està treballant en dues noves propostes que molt aviat donarà a conèixer.

Lola Botona estrena nova ubicació