Lopti-k, òptica de creador

Lopti-k es presenta com una òptica de creador, amb una col·lecció de muntures exclusives i de gran calat estilístic que permeten que qualsevol parell d’ulleres es converteixi en un article de moda, més enllà de la qualitat i la garantia de visió que caracteritzen el servei òptic de la casa.

Socis de Lopti-k al seu corner a The Embassy
Foto: César De Pablos

Cal recordar que entre les marques de prestigi que Lopti-k exposa a The Embassy podem trobar muntures de Cartier, Chopard, Christopher Kane, Chromehearts, Gold & Good, Italian Independent, Jimmy Choo, Kendall & Kelly, Linda Farrow, Lindberg Precious, Pomellato, Robert Laroche, Smoke & Mirrors, Vava Eyewear, Victoria Beckham i moltes altres.

Una manera especial de sentir-se al dia, de manera original i personalitzada, i amb tot el glamur que requereix qualsevol accessori de moda. A més, i de forma prioritària, cal remarcar que l’equip de Lopti-k està format per professionals de la cura de la vista, el què garanteix una adequada combinació entre salut i estètica, imprescindible per a qualsevol persona exigent en les tendències i preocupada pel seu benestar.