L’OTSO Trail Dog aplega més d’un centenar de corredors i gossos

El cap de setmana, entre els dies 15 i 16 d’octubre, Encamp va acollir la tercera edició de l’OTSO Trail Dog que, enguany, va comptar amb tres recorreguts de 21, 12 i 7 quilòmetres, tots amb sortida des de la plaça dels Arínsols, i també amb la participació dels cossos especials d’Andorra.

Fotos: Paula Cristina · Comú d’Encamp
Guanyadors generals

Amb un temps de 3 hores 52 minuts i 7 segons, Andrés Bustos, amb Nut, va ser el primer classificat en categoria masculina en la cursa de 21 km i Pilar Eliz, amb Leo, la primera en el podi en la categoria femenina, amb un temps de 3 hores 56 minuts i 16 segons.

Marc Saura amb la seva gossa Nala i Sandra Atienza amb Inuu van ser els guanyadors de la cursa de 12 km en categoria absoluta, mentre que, Maria César amb Brisa i Núria Areny amb Lula, es van emportar la victòria en el recorregut de 7 km, de la categoria general.

Per cada inscripció es va destinar 1 € a l’associació andorrana GosSOS que treballa pel benestar dels animals

Lliurament de premis

La cònsol major de la parròquia, Laura Mas, juntament amb el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez; i els consellers Nino Marot, André Riba i Joan Marc Pifarré, van ser els encarregats d’entregar les copes als tres guanyadors en la categoria masculina i femenina, de les classificacions sènior i veterà, per a cada recorregut.

Després del lliurament de premis, les autoritats comunals van aprofitar l’ocasió per agrair la participació del centenar d’inscrits, de les empreses i entitats participants, així com dels voluntaris i membres de l’organització que van fer possible una nova edició de la Trail Dog d’Encamp, una cursa que, any rere any, es va consolidant i guanyant més acceptació entre el públic.

Abans de l’inici de cada recorregut, una veterinària comprovava
l’estat dels gossos per fer la cursa

Exhibicions dels cossos especials

Durant la tarda del dissabte 15 d’octubre, el grup de guies canins dels Bombers, dels Banders i de la Policia Andorrana, també van participar de l’esdeveniment fent algunes exhibicions. Els diferents cossos especials van fer demostracions de rescat i d’altres tasques que desenvolupen en el seu dia a dia.