M4 Disseny by Cubiñá obre portes al carrer Prat de la Creu

Producte d’una aliança amb una de les cases de mobiliari més prestigioses de Barcelona, Cubiñà, neix M4 Disseny, un concepte híbrid entre showroom i estudi d’interiorisme, per apropar el luxe i les tendències de disseny més inspiradores al Principat d’Andorra.

Cuina Arclinea a m4 disseny

El carrer Prat de la Creu, a Andorra la Vella, va donar la benvinguda, el passat 27 d’octubre, a un showroom que aplega mobiliari, cuines, il·luminació i complements de disseny de les marques més reconegudes i prestigioses en el món de l’interiorisme. Es tracta d’M4 Disseny by Cubiñá un nou punt de visita obligatòria per a dissenyadors, arquitectes, interioristes i entusiastes de la decoració de tot el país.

Equip m4 disseny

Amb 200 metres quadrats d’exposició, M4 Disseny by Cubiñà mostra una caràcter acollidor i confortable que captiva els seus visitants, ja que, cada element, perfectament ubicat, convida a imaginar la llar ideal amb les últimes tendències del disseny italià. Però, per a la Montse Corominas, CEO d’M4 Disseny by Cubiñá, l’objectiu no només és oferir mobiliari de qualitat, “sinó també donar un servei complet i de qualitat a la gent, que tinguin un servei postvenda adequat, amb seguiment, que estigui sempre al costat del client per assessorar-lo en tot el que pugui necessitar pel seu projecte”.

M4 Disseny by Cubiñá és distribuïdor oficial de la marca de cuines de disseny italià Arclinea

La vetllada inaugural va rebre una vuitantena de convidats, que no van deixar passar l’oportunitat de donar l’enhorabona a la Montse i el seu equip, que encara amb molta il·lusió aquest nou repte professional. “Tenim moltes ganes de treballar. Estem molt contents per les bones sensacions que la botiga ha causat en la gent, però també de poder comptar amb materials de primera qualitat. Ens alegra poder oferir mobiliari italià, que són un referent quant al disseny, i que considerem que tenen una molt bona relació qualitat preu. És una altra tipologia de mobiliari que creiem que feia falta a Andorra”, va expressar Corominas, qui remarca el treball en equip i la llibertat d’idees com a trets característics d’M4 Disseny.

Convidats a la inauguració de m4 disseny

Entre copes i aperitius del Rebost del Padrí, convidats i treballadors van celebrar aquesta gran obertura als números 24 i 26 del Prat de la Creu, una ubicació fantàstica que permetrà, tant a visitants com a residents, gaudir d’una nova opció per crear ambients càlids i acollidors per a la seva llar.