Marcos Sanza i Anna Artal es coronen a la 10a Cursa Popular AnyósPark

La cursa va aplegar uns 600 corredors, entre les dues curses, de 4 i 10 quilòmetres de recorregut. Marcos Sanza i Anna Artal van ser els atletes més ràpids en les categories masculina i femenina, respectivament.

Marcos Sanza guanyador de la cursa popular AnyósPark

La plaça de Les Fontetes, de la parròquia de La Massana, es va convertir en punt de sortida i arribada dels centenars de corredors que van participar en la 10a edició de la Cursa Popular AnyósPark-Banc Sabadell d’Andorra. L’atleta més ràpid va ser Marcos Sanza, amb un temps de 32’ 19”, mentre que Anna Artal es va consagrar a la categoria femenina, amb un temps de 42’ 48”.

Anna Artal guanyadora de la cursa popular anyóspark

La cursa es va desenvolupar en dos circuits d’asfalt; un de 4 quilòmetres i un altre de 10 quilòmetres. El recorregut més llarg va tenir 210 metres de desnivell i travessar la CG-3 en direcció d’Ordino i, en arribar a la rotonda que connecta l’avinguda del Pont d’Ordino amb la carretera de l’Aldolsa de la Massana, els corredors van tornar cap a La Massana per a pujar al Càmping Xixerella Bungalow Park. Finalment, els atletes van completar la cursa a la plaça de Les Fontetes, on centenars de persones animaven als participants.

Línia de sortida de la cursa popular anyóspark

Diferents marques i patrocinadors van tenir presència a la zona comuna habilitada a Les Fontetes, mentre que alguns dels corredors van aprofitar les diverses activitats programades, entre les quals van destacar el ioga, els escalfaments dirigits i els massatges de recuperació muscular. Javier Saviola, exfutbolista professional,  Àlex Rins, pilot de MotoGP amb l’equip Suzuki Ecstar o l’exministre Jordi Cinca, van ser part de les personalitats que van participar en la 10a Cursa Popular AnyósPark-Banc Sabadell d’Andorra. També van assistir-hi, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la consellera del Comú de la Massana, Natàlia Cusnir; Daniel Martínez, director de màrqueting de CCA, i Gerard Fonolleda, director de banca personal del Banc Sabadell d’Andorra,  entre altres, que van entregar els diferents premis i guardons.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.