Martha Roquett té tot a punt per al llançament de l’àlbum “Papallones”

“Papallones” serà el tercer disc publicat per la Martha Roquett, i també el títol del seu single de presentació. El nom d’aquest nou disc no ha estat escollit a l’atzar, ja que les papallones són un símbol de transformació i de resiliència.

Foto: Jordi Pujol

La Martha Roquett és una artista andorrana que, a través de la seva música, ens mostra el seu esperit lliure i creatiu. Si bé la seva música inclou diversos gèneres musicals, aquest nou àlbum està marcat pel pop, encara que també es poden trobar influencies R&B, techno dance i jungle rock.

“Volia fer un disc personal, tornant als meus inicis pop-rock, i fent un estil musical tal com l’he sentit, sense guiar-me per la moda actual, afirma la cantautora.

Confessa que no existeix una fórmula màgica per a compondre. “De cop em ve la inspiració i escric una lletra, altres vegades agafo la guitarra i em surt una melodia i després faig la lletra. M’inspiro en històries que m’han succeït en el passat, de coses que volgués que passessin, d’històries d’altres persones, de coses que no t’atreveixes a dir. Escriure i compondre música és una manera d’alliberar emocions”, diu la Martha.

Cantant Martha RoquettEn aquest nou àlbum “Papallones” retrata una història d’amor, un desig entre dues persones, però si llegim més entre línies, vol mostrar la necessitat de sentir-se viu, de ser lliure, de trencar amb la rutina, de sentir les papallones que aporten emoció en la vida.

Els temes del seu nou disc han estat gravats amb diferents productors musicals i ha comptat amb la col·laboració del Govern d’Andorra. També han participat músics del país, com ara Carlos Lozano i Miguel Espinosa, membres de Persèfone. La producció del nou disc va anar a càrrec de Pere Revert.

El 15 de gener el nou àlbum estarà disponible en diferents plataformes digitals, com per exemple Spotify i Amazon, entre altres. També s’estrenarà el videoclip de single a través de YouTube, el qual ha estat gravat al Bages sota la producció d’Albert Palomar d’Aviram Films. De moment, no s’ha confirmat la data de la presentació oficial del nou disc, ja que la cantant esperarà l’arribada de la primavera o fins que millori la situació amb la Covid-19 i sigui possible fer la presentació a la Fada Ignorant.