(+Fotos) Més d’un centenar d’alumnes del Lycée Comte de Foix celebren el final de curs

Un total de 172 alumnes de batxillerat del Lycée Comte de Foix van celebrar la seva graduació amb una emotiva cerimònia, que va tenir lloc el passat 7 de juny, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Fotos: Noelia Farias

Claude Chaloupy, directora adjunta del centre educatiu, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als protagonistes indiscutibles de la jornada, els 172 alumnes graduats, així com a les seves famílies, que van omplir de gom a gom, el Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Abans de començar el lliurament de diplomes, els alumnes representants de les diferents especialitats van fer una petita intervenció, amb alguns punts d’humor, per agrair la feina dels professors i de tota la comunitat educativa al llarg d’aquests últims anys, així com el suport incondicional de les seves famílies.

De mans dels seus tutors, els 172 graduats – procedents de les especialitats Generale (3 classes), STMG (Administració d’empreses), i les professionals (Melec, CSR, Cuisine, Àgora, Commerce) – van rebre el diploma de finalització del batxillerat francès, i un regal personalitzat, que va anar a càrrec de l’Associació de Pares d’Alumnes del Lycée Comte de Foix (APA).

El colofó final de la cerimònia va ser l’actuació de la Chorale del centre educatiu, dirigida per la professora Mme Valls, que va interpretar l’himne Nacional d’Andorra i també el de França. Aquest moment emotiu, en el qual tots els presents a la sala es van aixecar de les butaques, com no podia ser d’altra manera, per cantar i acompanyar a la coral, va cloure un acte de graduació en què no van faltar somriures, nervis ni plors.

Més d’un centenar d’alumnes del Lycée Comte de Foix celebren el final de curs