Molt bona acollida del Trial Summer Camp 2022

La 4a edició del Trial Summer Camp va superar totes les expectatives, amb totes les places exhaurides. L’activitat va tenir lloc del 31 de juliol al 4 d’agost al bosc de la carretera de la Rabassa, més concretament a la cota 1.600 de Naturland.

Fotos: César De Pablos

Trial Summer Camp 2022

Amb l’auspici de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Grup Bonaparte, el Comú de Sant Julià de Lòria, Hotel Coma Bella, S3 i altres entitats, l’edició 2022 del Trial Summer Camp va ser un èxit rotund, ja que va comptar amb la participació d’una vintena de joves pilots que, a banda de millorar els seus coneixements i habilitats en aquesta disciplina esportiva, també van gaudir d’activitats recreatives per aprofitar les vacances d’estiu.

Trial Summer Camp 2022 a Naturland

Enguany, la base del trial andorrà va entrenar braç a braç amb pilots de renom com ara Marc Riba Lázaro, de TRS Motorcycles; Aniol Gelabert, de Beta i contendent al Campionat del Món de Trial2; Pere Aché, pilot i monitor andorrà; Gerard Trueba, jove promesa del trial català, i Gabriel Marcelli, campió mundial de Trial2 l’any 2019 i pilot del Repsol Honda Team.

Equip`Trial Summer Camp 2022Laia Clascà, vicepresidenta de la FMA i coordinadora del Trial Summer Camp, va expressar que “aquesta ha estat una oportunitat ideal perquè els joves gaudissin d’una setmana diferent, plena de riures i de molt gas, però també d’una filosofia d’esforç i treball en equip. N’estem orgullosos dels resultats i esperem repetir el campus l’any vinent”.

Trial Summer Camp 2022Cal recordar que, en anteriors ocasions, el 30 vegades campió mundial de Trial, Toni Bou, va ser l’encarregat d’impartir les formacions als pilots novells del campus, però aquest any no ha estat possible arran dels compromisos professionals i esportius del llegendari motorista.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Trial Summer Camp 2022