‘MR. HAND SOLO’ opta als Goya amb 8 candidatures i enceta projecte solidari

El documental Mr. Hand Solo opta als premis Goya, que atorguen l’Acadèmia de Cine Espanyola, amb 8 candidatures. La candidatura a millor cançó original li correspon al pare del protagonista, Ferran Aguilar, autor i intèrpret del tema ‘Oh Lego’, que apareix als crèdits finals de la projecció i, amb la qual, no només explica aquesta bella història de superació, sinó que vol posar l’accent en una crida a la societat per tal de reclamar un món millor, més humà, inclusiu, tolerant i solidari. Però, l’amor per la música no és patrimoni exclusiu del pare, ja que, el David Aguilar també va compondre el tema Two Days Ago, per al seu propi documental i, fruit d’aquesta passió compartida, entre pare i fill, va néixer un preciós projecte solidari.

Ferran Aguilar

El projecte va adreçat a ajudar l’Àrea de Serveis i Programes per a la Infància, l’Adolescència i la Joventut, del Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, del Govern d’Andorra. I com podeu col·laborar? Doncs adquirint un CD amb els temes que van compondre pare i fill ‘Oh Lego’ i ‘Two Days Ago’, a Grans Magatzems Pyrénées o a CCA, per només 4 euros. Val a dir que tot l’import anirà destinat a aquest primer projecte solidari, que pretén ajudar a tots aquells nois que ho puguin necessitar.

Cartell Mr. Hand SoloAquesta acció ha estat possible gràcies a la col·laboració, d’entre altres, Jose Pozo i Elisabeth Terry, director i actriu d’Imminent Produccions; MoraBanc, Grans Magatzems Pyrénées i Centre Comercial Escale. Així que, només queda desitjar-los molta sort als Goya i que tothom compri el disc perquè aquest primer projecte solidari del David Aguilar tingui l’èxit que es mereix.