Nou curs d’ESADE i la CEA per ajudar empreses andorranes en el context actual

ESADE i la CEA presenten un curs específic dissenyat expressament, per a empreses i càrrecs directius del país, amb la voluntat d’aportar les eines necessàries per encarar l’escenari actual.

Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre la CEA i les associacions que hi participen, i també l’escola de negocis d’ESADE.

La situació actual obliga a buscar noves estratègies per poder encarar els reptes que es presenten en l’àmbit empresarial. Per aquest motiu, s’ha volgut defugir dels programes estàndard per poder presentar un producte únic, i  dissenyat a mida, per als empresaris del país.

El programa, de 36 hores lectives, analitza tres col·lectius específics, com ara els nous residents d’alt poder adquisitiu, els turistes i els inversors. S’estudiaran les característiques de cada col·lectiu i es farà un diagnòstic de cada negoci, per veure en quin punt estan, per tal d’establir les estratègies més adequades per poder multiplicar els beneficis.

Es tracta d’un programa únic, que comptarà amb una sessió online, a finals de juny, i tres jornades presencials, previstes per al mes de juliol.

Programa de 36 hores lectives:

4 jornades presencials a Andorra, de 8 hores cada dia

4 hores en formació online síncrones amb professor

4 hores addicionals, en formació online asíncrona, per preparar casos,  lectures, exercicis, etc.

Després de l’estiu, es preveu fer una darrera sessió online amb el professor, per intercanviar les experiències de l’aplicació i dels coneixements adquirits.

Un programa intersectorial i dirigit a aquella persona que, al capdavant de la seva organització, vol sortir reforçada, així com comptar amb les eines necessàries per a marcar el rumb adequat a la situació actual.

Més informació:

Demà divendres, a les 15.30 h, es farà una presentació oberta del programa, per resoldre dubtes i ampliar la informació a aquelles persones interessades.

democrates 2023