Nova campanya de recollida d’aliments de la Creu Roja Andorrana

Amb l’objectiu d’omplir la botiga solidària de l’entitat, almenys, durant els pròxims 6 mesos, els dies 8 i 9 d’octubre la Creu Roja Andorrana va encertar una nova col·lecta d’aliments que, en aquesta ocasió, va comptar novament amb la col·laboració d’un important nombre d’establiments comercials del país.

Fotos: Reinaldo Márquez

A la iniciativa solidària es van sumar més d’una desena de centres comercials – Grup Sant Eloi, River Centre Comercial, Pyrénées Pas de la Casa, Carrefour Andorra 2000, Carrefour City, Establiments Garallà, Centre Comercial Andorrà, U Express, Caprabo fresh, Caprabo illa Carlemany, E.Leclerc Hiper Andorra, Biocoop Andorra, ECO Encamp i Grup Hiper Pas, entre altres -, emplaçats en diferents punts del Principat.

Entre els productes més demanats per l’entitat andorrana van destacar els aliments no peribles com ara llet semidesnatada, oli, llegums, arròs, pasta, brou, sal, conserves, xocolata en tauleta, cacau, cereals i infusions. A més d’articles de neteja, bolquers, llet infantil, farinetes i tovalloletes per a nadons. També es va registrar la donació d’aliments sense gluten i sense lactosa.

Com en cada campanya organitzada per la Creu Roja, els voluntaris de l’entitat van ser una peça clau per aconseguir l’objectiu de la col·lecta, recaptar la quantitat més gran de productes per omplir novament la botiga solidària. Aquests no només van ser els encarregats de recollir els articles de primera necessitat, sinó també de fer la seva distribució al punt d’emmagatzematge ubicat a l’avinguda de Santa Coloma, d’Andorra la Vella.

Les donacions assolides, més de 3 tones a través d’aquesta última campanya, serviran per continuar donant suport a la gent del país que ho necessiti. La pujada dels preus, la guerra d’Ucraïna i les conseqüències generades per la pandèmia de la Covid-19 han fet que el nombre d’usuaris de la botiga solidària de la Creu Roja s’incrementi durant els últims mesos i que l’estocatge de l’establiment disminueixi notablement.

Gràcies a les donacions realitzades per la ciutadania la botiga solidària
de la Creu Roja disposa d’estoc per als pròxims mesos