Oktuso agraeix la tasca dels herois d’aquesta pandèmia

A Andorra, tots coneixem al raper Pau Au, també anomenat Oktuso. Fent el que més li agrada, que és cantar, ha homenatjat als professionals de la salut i als cossos de seguretat. 

Foto: Oktuso

Amb el seu estil i la seva música, tan particulars, Oktuso ha cregut oportú realitzar una cançó per homenatjar i agrair la tasca que, tant metges, com infermeres, i cossos de seguretat, entre altres, estan realitzant al Principat durant aquests dies tan durs i sota la pandèmia de la Covid-19. 

View this post on Instagram

“Herois” és el nostre més humil homenatge a tots aquells que esteu éssent la nostra font d’esperança i força en aquests duríssims moments. La vostra abnegació no té preu i és digna de la nostra més sincera admiració i recolzament. No seriem res sense volsatres i sabem que quan caigui el decorat del món seguireu donant-nos llum. Simplement, GRÀCIES. Compartim-lo per tal que els arribi i puguin recordar que estem al seu costat. Especial menció a tots aquells que han col·laborat, treballat i ajudat a difondre la iniciativa “Artistes per fer front al confinament” i a @alcafilms per ser ideòleg i executor del projecte. @quimetsalvat10 @elspali @patxileiva @martharoquett @love.it.jazz @rtvandorra #quedatacasa #quedateencasa #stayhome #stayhome #quarantine #heroes

A post shared by Oktuso (Pau Augé) (@oktuso) on