Perfumeria Júlia i Serge Lutens presenten una nova col·lecció de fragàncies per a la llar

Viatjar pel món sense sortir de casa, aquest és l’objectiu de la nova col·lecció At Home de Serge Lutens, així com el d’un grup de clientes de Perfumeria Júlia d’Andorra que van poder gaudir en directe de la seva exquisidesa.

Fotos: Noelia Farias

Adela Sánchez, formadora de la marca, juntament amb l’equip de Serge Lutens, van ser les encarregades de submergir a les assistents a l’acte en les cinc noves fragàncies de la col·lecció. Cinc viatges olfactius memorables a través de cinc cases del món, cada una dels quals reflecteix una faceta de la personalitat del seu creador, Serge Lutens. 

El recorregut olfactiu de les fragàncies de casa va estar acompanyat per una degustació de l’obrador de la pastisseria de Sauleda, a Júlia Ònix. Amb un te verd marroquí, les convidades es van endinsar a una casa del Marroc, representada a través de ‘Le Palais des Sables’, on l’aroma a fusta noble envaeix tots els racons d’aquesta. Prenent un cafè amb un bombó de xocolata, l’atmosfera serena, càlida i protectora creada per ‘Pierres sèches, laine et cuir’, les va portar a una casa escocesa, revivint l’olor de les brases de la xemeneia, el sofà de cuir Chesterfield i  la llibreria de fusta de roure.  

Tastant un pastisset àrab, el passeig va continuar fins a un ‘arsa’, un jardí àrab. La fragància del ‘Mesk el -laïl’ impregnada de gessamí i barrejada amb l’aroma seductor del ‘muscellil’ va captivar a les assistents, que van seguir amb el seu viatge fins al Japó, per endinsar-se en la cerimònia del Kodo, el ritual de l’encens. ‘La Dame de Heian’ és la fragància que les va traslladar a una llar japonesa, tot recordant les portes corredisses de fusta, terres de tatami i les pantalles de paper.

El recorregut es va acabar amb “l’Armoire à Linge”, una fragància neta i delicada que recorda a la roba blanca acabada de planxar, desada a l’armari dels records que guarda tots els secrets de Serge Lutens. El sabó de Marsella sobre les mans de les convidades, les va endinsar en aquest armari que conté l’aroma del lli blanc recentment planxat.

En finalitzar la presentació, les convidades van poder provar tots els productes de la línia At Home de Serge Lutens i compartir amb les especialistes de la marca un aperitiu, després van rebre un regal de la marca.