Philippe Shangti, un artista trencador a The Embassy

Per tal de poder descobrir l’artista Philippe Shangti i les seves múltiples facetes, The Embassy us convida a visitar l’espai d’exposició que li està dedicat a la primera planta.

Philippe Shangti ha estat seleccionat per representar Andorra a la Biennal 2019 de Venècia, en la 58a edició d’aquesta mostra d’art que enguany porta per títol May You Live In Interesting Times, i que tindrà lloc de l’11 de maig al 24 de novembre. La seva obra The future is now serà l’encarregada de transmetre la realitat andorrana en aquesta famosíssima trobada de l’art internacional.

Fotògraf i escultor de formació autodidacta, Philippe Shangti és originari de Tolosa i actualment resideix al Principat. La seva obra, trencadora i molt impactant visualment, la podríem descriure com propera al pop art, al moviment kitsch, però també dins la família de la moda i del glamur. Amb ella pretén reivindicar i denunciar diverses problemàtiques socials que afecten la societat actual, com la prostitució, l’alcoholisme, les drogues, el malbaratament dels recursos naturals o la contaminació, entre d’altres.

El seu treball muti-disciplinari, que tant pot ser de fotografia, d’escultura, de vídeo o d’altres tècniques, s’exhibeix en molts països i en importants galeries d’Europa, Àsia i els Estats Units, i ara també a The Embassy. En aquest espai es pot no solament comprar les obres de l’artista, sinó que també s’hi poden trobar els productes derivats de les seves obres més conegudes.

En les properes setmanes, Philippe Shangti desvelarà les obres de la seva nova –i sempre disruptiva- col·lecció intitulada “No Animal Killer Here”, que té l’objectiu de denunciar les condicions abusives de les que pateixen els animals arreu.