(+Fotos) Pires posa ritme a l’aniversari del Grup de Folklore Casa de Portugal

En el marc del 27è aniversari del Grup de Folklore Casa de Portugal, el passat 27 d’abril, el Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp va acollir un concert excepcional del cantant i instrumentista portuguès, resident a França, Carlos Pires, que va actuar per primera vegada al nostre país.

Fotos: Noelia Farias

Abans de la presentació de Carlos Pires, l’agrupació andorrana Euphória va fer ballar i cantar a la comunitat portuguesa, que passades les 11 de la nit va aclamar la presència a l’escenari del cantant portuguès. Acompanyat de la seva banda, durant l’actuació, Pires va fer un repàs de les cançons més populars de la música portuguesa, captivant l’audiència, que va respondre amb gran entusiasme, donant-li una càlida acollida i fent que la nit fos memorable.

El concert va ser un èxit rotund, no només per la qualitat de l’actuació de Pires, sinó també pel servei de bar i restauració, que va estar disponible per a tots els assistents durant la vetllada. L’esdeveniment, organitzat pel Grup de Folklore Casa de Portugal amb la col·laboració del Comú d’Encamp, va comptar amb el patrocini de Group Nova i Nova Elegance, empreses líders en projectes empresarials, activament implicades en la promoció de la cultura portuguesa.

A banda del concert, i per tal de promoure la cultura tradicional i popular portuguesa al Principat d’Andorra, el Grup de folklore, encarregat de l’organització de les activitats culturals del 27è aniversari de la Casa de Portugal, va organitzar al mateix emplaçament, el dia 30 d’abril, el Festival Internacional de Folklore que va comptar amb la participació de l’agrupació amfitriona, així com l’Esbart Laurèdia de Sant Julià de Lòria i el grup Ronda Típica de Carreço, que va viatjar des de Viana do Castelo per presentar les danses i els vestits tradicionals de la regió de l’alto Minho.

Pires posa ritme a l’aniversari del Grup de Folklore Casa de Portugal