Pyrénées va celebrar els Dies de l’Automòbil amb ofertes increïbles

La Divisió d’Automoció de Pyrénées Andorra es va sumar a la celebració dels Dies de l’Automòbil, per apropar les millors ofertes a clients de tot el país. Des del 22 fins als 24 d’octubre, persones de tot arreu van acudir a la xarxa de concessionaris del prestigiós grup andorrà per a trobar una de les seves grans ofertes.

Fotos: Nelly Dedea

Arran de la pandèmia, enguany no es va poder celebrar la Fira d’Andorra la Vella, motiu pel qual no vam poder veure els vehicles més nous en el mateix recinte. No obstant això, la Divisió d’Automoció de Pyrénées Andorra va celebrar els Dies de l’automòbil amb ofertes i descomptes imperdibles per als seus clients.

Els concessionaris de Mercedes-Benz, BMW, Jaguar, Citroën, Smart, Suzuki, Mini, Land Rover i Opel, tots ells sota el paraigua de Pyrénées Andorra, van rebre una important onada de visitants, motivats per l’estètica dels cotxes, els descomptes i altres ofertes promocionals especialment pensades per a l’ocasió.

Aquells clients que es van animar a comprar un cotxe nou en estoc, van rebre el pack Mobility Service Premium Exclusive, més un any d’assegurança a tercers i manteniment del vehicle. I, per si fos poca cosa, també van tenir llibertat a l’hora de triar les quotes que millor s’adaptessin al seu pressupost.

Els Dies de l’Automòbil, que van tenir lloc entre el 22 i el 24 d’octubre, van ser una iniciativa engegada per l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra, amb l’objectiu d’impulsar les vendes del sector automotriu.